Dina oldala!!!!!!!!!! Haliii :)
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Idézetek
 
Számláló
Indulás: 2004-12-23
 
Vicces dolgok
 
Animációk
 
Szavazz!
Szavazz!! :)
Milyen zenét hallgacc?

 
Vicces smsek

A madarak csinálják, a méhek csinálják, a lepkék csinálják. Csináljuk mi is? ÁÁÁ hagyjuk! Úgy sem tudunk repülni!


--------------------------------------------------------------------------------

Csillagok, kérdőjelek, vigyori pofák, zárójelek, pontok, vesszők! Rám támadnak az sms-ek, gyere csak te menthetsz meg!

Jó kedv, szép szemek, széles, kacér mosoly, helyes külső, sok tudás… na és most rólad is beszélhetünk…

Ne haragudj, de teljesen eláztam az esőben és a te lakásod van a legközelebb. Nem mehetnék fel, hogy megszáríts?

Tegnap éjjel kétségbeesve kerestelek! A csupasz testemen akartalak érezni. Aztán nélküled kellett elaludnom. Hol voltál te hülye, te hülye pizsama!?

Rám nevetsz, becézel, lassan levetkőztetsz. Lábam köze forró, nedves. Már alig bírom, ujjaiddal ott simogatsz! A vágy elönt, de te segítesz! Hurrá! Új pelus!

Hiába vagy bika,
felsőtested fika.
Hiába vagy tehetséges,
péniszed nevetséges.
Fonnyadt zacskód töpörödött,
sosem dugtál törpördögöt.

Beleültem, egy kicsit féltem! Széttártam, majd behelyezte, ki-be mozgatta és utána kihúzta! Egy kicsit véreztem, hisz ez volt az első... foghúzásom.

Megérintettem, olyan kemény volt és hatalmas, de erőt vettem magamon és nem kaptam be, hanem lehúzogattam a bőrt róla, majd szopogatni kezdtem az őszi-batrackot.

Vágytam rád, kívántalak. Levetkőztem meztelenre és izzadni akartam. Órákig élvezni veled, de le kellett mondanom rólad! Nem voltál bekapcsolva, te hülye szauna!

A szerelem definiálhatóan amorfizálódott periférikus komplexum, ahol pszeudoindividualisztikus egocentrumban kínálja a 'De jó baszni!' érzést...


A magyar természetgyógyászok szövetsége gratulál Önnek abból az alkalomból, hogy Ön az egyetlen, aki szájrátétellel tudja gyógyítani a fitymaszűkületet.

A legjobb TV a nő! Elöl van 2 gomb, hátul a hangszóró, középen a képernyő. Havonta szines adás van, és ha netalán elmarad, akkor valaki baszogatta a készüléket!

Olyan béna vagyok matekból! Most is a számokat nyomkodom és betűk jelennek meg! Idejönnél kicsit korrepetálni?

Ez a kisugárzás, ez a mosoly, ez az intelligencia, ez a helyes arc és mindenekelőtt ezek a gyönyörű szemek, de most már elég rólam. Te hogy vagy?

Tököd szőrös, vörös csöcsök közt szörföz vörös ördög (öt tömöd), örömök között röhög. Pöcsöd csöcsök közt tömőlöttyöt öntöz. Köbös tőgy röhög: köllött csöcs? Pöcs!

Nekem nincsenek olyan jó izmaim, mint Arnoldnak és nincs olyan szemem, mint Mel Gibsonnak, nincs olyan hasizmom, mint Brad Pittnek, de úgy nyalok, mint ŐŐŐ.

Forróságtól izzadva vágyom rád! Nyelvemmel akarom érezni minden négyzetcentiméteredet s élvezni amint zuhanyként hűtöd le testemet. Istenem, de imádlak csoki fagyi.

Laza vagyok, szétesem,
kezemben a GSM,
ágyamban fekszem meztelen,
gyalulnék én rendesen.
Ha te is akarsz énvelem,
hívjál fel a telcsimen.

Gyengéden ujjaid közé veszed, szádhoz emeled, nyelveddel finoman kitámasztod, fogaiddal óvatosan ráharapsz, elmosolyodsz és kijön a mag. Kérsz még egy szotyit?

A női nem 4 csodája: Nedvesnek lenni fürdés nélkül, vérezni vágás nélkül, tejet adni fűzabálás nélkül, és hülyeségeket pofázni kérdés nélkül.

Szeretnél velem lenni? (*)jelöld be: ( )igen
( )nem (*)csak sex ok akkor 10 perc múlva nálad vagyok!!!

A férfi nemi élete megyék szerint: 20-on fölül Heves megye, 30-on fölül Vas megye, 50-en fölül Békés megye, 60-on fölül Tolna, de már nem megye...

Küldd tovább ezt az üzenetet annak, akit szeretsz, annak, akit gyűlölsz és annak, akivel le akarsz feküdni. Aztán gondolkozz el azon, hogy te miért kaptad!

Képzeld el, hogy az óceán mélyén vagy és nem kapsz levegőt! A herezacskóim oxigénpalackok, ezért kapd be a faszom és lélegezz! Ne röhögj, mert megfulladsz!

AKCIO! Küldje a +BASZ hívó szót a 696969-es számra.

Tisztelt ügyfelünk! Sajnálattal közöljük, hogy a pumpálós punci-vadász önkielégitőnk elfogyott, ezért mást kell választania! Tisztelettel: Popo Magazin

17:00-ra jövök szeretkezni! Ha kések, kezdd el nélkülem!

Egyszer volt, de többé nem lesz köztünk sem szerelem, sem szex. Így hát most te kis drága, elhúzhatsz a jó picsába!

Bocs, elírtam a számot, ez az SMS nem neked szól. De ha már így alakult, nem akarsz velem szeretkezni?

A szex öl! Akarsz boldogan meghalni?

Para indul. Uh! Ki van mögöttem? És ki evett a villácskámmal? És miért ilyen nagy a szemed nagyi? Na és ki alszik velem az ágyacskámba??

A nő olyan mint a demoprogram: korlátozott a használati ideje, a legjobb funkciói vannak letiltva, állandóan baszogat, hogy regisztráltasd!

Gratulálunk! Ön azon szerencsések egyike, akik elnyerték a Buja Vágyak szexvonal Leghűségesebb Ügyfele címét. Nyerteseink pontos nevét, címét a napilapok közlik.

Szió! Döntöttem! Szeretném, ha a szívem csak a Tiéd lenne, ezért szakítottam a másik két barátnőmmel!
Szerelmed

Leszáll az est, jön 1 manó; apró, kedves, álmot hozó. Piciny zsákja vállát nyomja, aludni fogsz, ő már tudja. Jó éjt neked hülye kurva!

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Remélem, megértesz és megleszel nélkülem, tudom hiányzom nagyon. Szeretlek: a TE AGYAD.

Miben hasonlít a férfi és a padlócsempe? Először le kell fektetni, utána egy életen át ugrálhatunk rajta.

A szerelem olyan, mint a fing. Hamar elszáll, de az emléke sokáig megmarad.

If you love me love me well. If you hate me fuck the hell!!!

Szeress úgy, ahogyan én szeretlek téged. Szeretkezz velem annyiszor, ahányszor kérlek. Olvaszd ki a szívemet a jégből, sose lesz elegem a tőled kapott kéjből!

Fogatlan ínyemmel harapom kebledet reszkető kezemmel markolom seggedet, lankadó pöcsömmel bökdösöm pinádat, lennék csak fiatal hülyére kúrnálak!

Járjad az életed boldogan, vidáman, ne legyen hiányod borban és pinában. Legyen mindig kéznél a söröd, lányok szopják vörösre a tököd.

Tisztelt Előfizetőnk! Gratulálunk, Ön rendelkezik a legkisebb készülékkel vásárlóink között. Nem, nem a mobiltelefonra gondoltunk...
   Mi a nő 4 kedvenc állata? Egy Jaguár a garázsban, egy Bika az ágyban, egy Ezüstróka a nyakban, és egy Marha, aki mindezt megveszi!

Csöpi fogja öcsi pöcsét,
öcsi fogja Csöpi csöcsét.
Kemény volt a Csöpi csöcse,
felállt tőle Öcsi pöcse.

Én egy marslakó vagyok, amit most fogsz az pedig a péniszem. Én is élvezem ahogy Te, mert látom, hogy tetszik.

Ezt az SMS-t csak egy szexis lány tudja elolvasni. Nem megy? Próbáld újra? Még mindig semmi? Ááá hagyjuk...

Ötre jövök szeretkezni, ha késnék, kezdd el nélkülem.

Sikerült tönkretenned az unalmas és örömtelen magánéletemet!

Béla! Tudd meg, hogy utállak, szakítani akarok, és ezt elküldöm minden ismerősödnek SMS-ben! Laci

Bocsi, elhagytam a telefonszámom. Nekem adod a tied?

Torta recept: 1/2 óra csók, 5dkg simogatás, 5 dkg szerelem, 1 banán, 2 tojás, 15 perc keverés, 1 sóhaj, 1 csepp tejszínhab! Na megcsináljuk?

Belibbensz éjjel a szobámba, megérinted meztelen testem minden részét, majd megtalálod a legérzékenyebb pontot és szívni kezded! Szemét szúnyog!

Játszunk varázslósat! ...Megduglak, aztán eltűnsz!

Szeretlek, mert drága vagy nekem! Szeretlek, mert nem kell sokáig fűzni, hogy járjál velem. Szeretem a nyelved és élvezettel hatolok beléd. Te vagy a kedvenc cipőm.

Szemed zöld, hajad barna,
pöcsöd, mint a hangya farka.
Eszed kevés, fejed torz,
szagod, mint a döglött borz.
S hogy e vers ne legyen hiába,
nagy lófaszt a picsádba!

A szerelem olyan, mintha behugyoztál volna a gatyádba. Mindenki látja rajtad, de csak te érzed a meleget.

Férfi nemi szerv definíciója életkor szerint: 10 évig - vízmű, 10-20-ig hajtómű, 20-30-ig erőmű, 30-40-ig remekmű, 40-50-ig életmű, 50-60-ig emlékmű, 70-től bőrdíszmű.

Imádom amikor hozzám érsz, mikor a szád a számon érzem, mikor cseppjeim benned áradnak szét. Látom, hogy Te is élvezed, hisz egyre többet akarsz engem!! Tudod ki vagyok?? Johnny! Johnny Walker

Reggel nem tudok enni mert rád gondolok, Délben nem tudok enni, mert rád gondolok, Este sem tudok enni, mert rád gondolok és éjjel nem tudok aludni, mert éhes vagyok.

Sex is like Nokia (Connecting people), like Nike (Just do it), like Pepsi (Ask for more), like Coca Cola (Enjoy), like Samsung (Everyone is inveted)!

Love is a name, sex is a game.
Forget the name and play the game!

A szex olyan mint a havazás: nem lehet tudni hány centi lesz és meddig fog tartani!

Ha hozzám érsz már nedves vagyok, imádom ahogyan meztelen testem simogatod, várok minden veled töltött pillanatot és sohasem akarok másik törölközőt.

Szex: perc melyben felegyenesedett megmerevedett szervedet egy csecses egyedbe vezeted bele, emellett kezedbe mellet veszel, s feneked fel-le emelgeted.

Nézem a csillagokat, és Téged látlak, nézem a világot, és Téged látlak... Menj már arrébb baszd meg, nem látok Tőled semmit!

Nem élhetem az életem, ha nemi életem nem veled élhetem!

Imádom, ha te vagy felül
melegséget érzek belül.
Hosszú ujjaid fellegekbe visznek,
ugye nem dőlsz be ennek a viccnek?
Nem is lenne uncsi,
de sajnos ez egy pulcsi!

Hosszú és kemény, beveszed a szádba és ki-be húzogatod. Egyre gyorsabban. És már fehér folyadék csurog le a szádon. Végeztél, most már kiveheted a fogkefét.

Amikor megfogsz egy rózsaszín húsdarabot, fel-le mozgatod és ha sikerült, fehér folyadék folyik ki belöle. Akkor döbbensz rá, milyen szar is TEHENET FEJNI!!

Egyszer kipróbáltam a telefonszexet, de a lyukak túl kicsik voltak...

Unom már, hogy minden társaságban csak a nőkről és a szexről lehet társalogni. Hagyjuk ezt és beszéljünk inkább a zenéről!!! DUGTÁL MÁR ZONGORÁN???

A barátod/nőd nálam van! Hívd ezt a számot:0630/246-4320

Az életem elrongyolom, olyan már, mint egy rongy halom, de még a föld is langy alom, csak hálj te vélem angyalom!

Tájékoztatom, hogy a kormány családtervezési programjában engem jelölt ki az Ön első gyermeke nemzésére. Kérem a hely és időpont megadását!

Minden rendes férfi most a barátnőjével van vagy egy útszéli nővel kefél, de te amilyen buzi vagy most is csak a telefonod nyomkodod!

Szerettem volna neked valami okosat, szépet, izgatót, szexiset küldeni, de nem fértem fel a kijelzőre.

Az öngyilkosság egyetlen elfogadható módja, ha halálra szeretkezed magad. Ha meg akarsz halni hívj!

Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj, nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod...de próbálj meg csak egyszer fingani!

?*@_$-%(&/* vagy, de azért szeretlek!

Fogadd meg barátom kedves szavaimat! Ne tartsd féken soha perverz vágyaidat. Kefélj agresszíven, sőt légy néha durva, fertőzzön meg téged is egy vérbajos kurva!

Hiányod mindig megvisel; nélküled lenni szörnyű érzés. Percekig csak ülök és azon gondolkodom, hogy ki vitte el a WC papírt!

Tegnap rád gondoltam fürdés előtt, és elöntött a forróság! Utána vettem észre, hogy csak a meleg vizet nyitottam meg.

Szia Kata vagyok! Van mégegy Pepsid?

Mosolyogj, ez a második legjobb dolog, amit a száddal csinálhatsz.

A rendőrség keres valakit aki csinos, és hihetetlenül jó az ágyban. Te biztonságban vagy, de én hova bújjak el?

Szia! Életem regényéhez keresem a főhőst. Gyere fel hozzám szereplőválogatásra!

Szeretem formás melled, karcsú lábad, érzéki nyakad harapdálni! Érezni forró csupasz tested sós illatát! Bárcsak most itt lennél te drága grillcsirke!

Hello! A bőr- és nemibeteg gondozóban adták meg a számod. Nekem is tripperem van és érdekelne, hogy fájdalmas-e a kezelése vagy nem éreztél semmit?

Utolsó amerikai kutatások szerint gyengébb azoknak a szexuális teljesítő képessége, akik jobb kézben tartják a telefont miközben sms-t olvasnak!

 
A hét fotója
 
Egy kicsit rólam...

1990. október 25-én születtem, a 18. kerületben lakom. A Bajcsy óvodában kezdtem gyűjtögetni a spanokat, csak akkor még nem ismertem ezt a szót...A Kassába jártam 8 évet, ami khm yó suli. Mostanság a Szent László padjait koptatom, és a bunkó emberkéket! Szeretem a vígjátékokat, és a barátaimat!!!

 
Linkek
 
Puzzle
 
Köszöntelek! :D
 
Boldog névnapot!!
 
Szavazás
Szavazz!! :)
Szted milyen az oldal??

Nagyon gagyi!
Elmegy...
Erős közepes
Egész jó ahoz képest h Te csináltad!
Jó, teccik!
Csak a képek jók
Véletlen tévedtem ide...
Király :D
 
Szavazás
Szavazz!! :)
Kit szerecc legjobban a matekosok közül? :P

 
Szavazás
Szavazz!! :)
Kit szerecc legjobban az angolosok közül? :P

 

Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND